1
Uvařte quinou podle návodu na obalu. Rozprostřete na tác a nechte vychladnout.
2
Omytou cuketu pokrájejte na půlkolečka a minutu spařte ve vroucí osolené vodě. Sceďte a ponořte na chvíli do ledově studené vody. Nechte okapat.
3
Na dresink v misce smíchejte bílý vinný ocet, lžíci citronové šťávy, dijonskou hořčici a 80 ml olivového oleje.
4
V jiné misce smíchejte jogurt s prolisovaným stroužkem česneku a 2 lžíce citronové šťávy.
5
Pstruhy osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylý olej, pstruhy opečte z obou stran dozlatova a nechte odpočinout.
6
Ve druhé misce smíchejte připravenou quinou, pokrájenou mátu, petrželku, baby špenát, cuketu a 2 lžíce dresinku. Dochuťte solí a pepřem.
7
Salát servírujte s ochuceným jogurtem, kousky pstruha a zbylým dresinkem.
1
Uvařte quinou podle návodu na obalu. Rozprostřete na tác a nechte vychladnout.
2
Omytou cuketu pokrájejte na půlkolečka a minutu spařte ve vroucí osolené vodě. Sceďte a ponořte na chvíli do ledově studené vody. Nechte okapat.
3
Na dresink v misce smíchejte bílý vinný ocet, lžíci citronové šťávy, dijonskou hořčici a 80 ml olivového oleje.
4
V jiné misce smíchejte jogurt s prolisovaným stroužkem česneku a 2 lžíce citronové šťávy.
5
Pstruhy osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylý olej, pstruhy opečte z obou stran dozlatova a nechte odpočinout.
6
Ve druhé misce smíchejte připravenou quinou, pokrájenou mátu, petrželku, baby špenát, cuketu a 2 lžíce dresinku. Dochuťte solí a pepřem.
7
Salát servírujte s ochuceným jogurtem, kousky pstruha a zbylým dresinkem.