ReceptySalát s grilovanou zeleninou a opečenou klobásou
Salát s grilovanou zeleninou a opečenou klobásou
Grilovaná zelenina je bezpochyby stálicí letní kuchyně. Kombinovat ji můžete s čímkoliv. Pro vás jsme připravili variantu s černou čočkou a vynikající kvalitní klobásou.
Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Bez laktózy
Grilování
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Klobása papriková 4 ks
Čočka černá 250 g
Sherry ocet 1 plž
Česnek 2 strouž.
Olej olivový 2 plž
Ředkvičky 1 svaz.
Cuketa 1 ks
Paprika žlutá 2 ks
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Cibule červená 1 ks
Paprika mletá sladká 1 člž
Sůl
Pepř
Klobása papriková 4 ks
Čočka černá 250 g
Sherry ocet 1 plž
Česnek 2 strouž.
Olej olivový 2 plž
Ředkvičky 1 svaz.
Cuketa 1 ks
Paprika žlutá 2 ks
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Cibule červená 1 ks
Paprika mletá sladká 1 člž
Sůl
Pepř
Příprava
1
Čočku uvařte podle návodu, slijte a smíchejte s nasekaným česnekem, octem a lžící oleje.
2
Klobásu a zeleninu nakrájejte a ogrilujte na zbylém oleji.
3
Přesuňte k čočce, přidejte nasekanou petrželku, mletou papriku a dochuťte solí a pepřem.
1
Čočku uvařte podle návodu, slijte a smíchejte s nasekaným česnekem, octem a lžící oleje.
2
Klobásu a zeleninu nakrájejte a ogrilujte na zbylém oleji.
3
Přesuňte k čočce, přidejte nasekanou petrželku, mletou papriku a dochuťte solí a pepřem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!