ReceptySalát na zimní sezónu s řapíkatým celerem a jablíčkem
Salát na zimní sezónu s řapíkatým celerem a jablíčkem
Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Veganské
Recepty na každý den
Salát
Ingredience
Složení
4 porce
Quinoa BIO 250 g
Jablko BIO 4 ks
Řapíkatý celer BIO 1 řap.
Rukola BIO 100 g
Granátové jablko 1 ks
Hroznové víno bílé 300 g
Citron BIO 1 ks
Olej olivový BIO 30 ml
Javorový sirup BIO 30 ml
Vlašské ořechy BIO 100 g
Máta 1 hrs.
Sůl
Quinoa BIO 250 g
Jablko BIO 4 ks
Řapíkatý celer BIO 1 řap.
Rukola BIO 100 g
Granátové jablko 1 ks
Hroznové víno bílé 300 g
Citron BIO 1 ks
Olej olivový BIO 30 ml
Javorový sirup BIO 30 ml
Vlašské ořechy BIO 100 g
Máta 1 hrs.
Sůl
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!