1
Připravte pro svá děcka sladký rýžový nákyp. Určitě se po něm jen zapráší.
2
Rýži, mléko, cukr a mletý zázvor smíchejte ve středně velkém hrnci a přiveďte k varu.
3
Plamen snižte na minimum a přiklopené nechte vařit 25–30 minut, aby rýže krásně změkla. Občas promíchejte.
4
Máslo nechte rozpustit v pánvičce, sejměte z ohně, smíchejte s javorovým sirupem, rumem a skořicí.
5
Rýži rozdělte na talíře, přelijte ochuceným máslem, navrch rozdrobte sušenky a ihned podávejte.
1
Připravte pro svá děcka sladký rýžový nákyp. Určitě se po něm jen zapráší.
2
Rýži, mléko, cukr a mletý zázvor smíchejte ve středně velkém hrnci a přiveďte k varu.
3
Plamen snižte na minimum a přiklopené nechte vařit 25–30 minut, aby rýže krásně změkla. Občas promíchejte.
4
Máslo nechte rozpustit v pánvičce, sejměte z ohně, smíchejte s javorovým sirupem, rumem a skořicí.
5
Rýži rozdělte na talíře, přelijte ochuceným máslem, navrch rozdrobte sušenky a ihned podávejte.