Jednou lžící másla vymažte mísu o průměru 25 cm a vysypte ji strouhankou. Rýži vařte 10 minut s mlékem a zbylým máslem. Poté ji nechte zchladnout. Žloutky našlehejte s moučkovým cukrem, bílky ušlehejte dotuha s krupicovým cukrem. Pak obojí vmíchejte k rýži. Polovinu hmoty nalijte do mísy, poklaďte hruškami a završte zbylou rýžovou směsí. Pečte 25–30 minut.
1
Jednou lžící másla vymažte mísu o průměru 25 cm a vysypte ji strouhankou. Rýži vařte 10 minut s mlékem a zbylým máslem. Poté ji nechte zchladnout. Žloutky našlehejte s moučkovým cukrem, bílky ušlehejte dotuha s krupicovým cukrem. Pak obojí vmíchejte k rýži. Polovinu hmoty nalijte do mísy, poklaďte hruškami a završte zbylou rýžovou směsí. Pečte 25–30 minut.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!