Troubu předehřejte na 200 °C. Rýži uvařte podle návodu na obalu, sceďte a smíchejte s okapaným tuňákem, nastrouhanou cuketou, jarní cibulkou, vejci a hrnkem strouhanky. Hmotu podle chuti osolte a opepřete a vytvořte z ní 8 karbanátků. Obalte je ve zbylé strouhance, vyskládejte na plech, zastříkněte olejem a pečte 20 minut. Podávejte s dipem smíchaným z majonézy, citronové šťávy a wasabi a se skrojky citronu.
1
Troubu předehřejte na 200 °C. Rýži uvařte podle návodu na obalu, sceďte a smíchejte s okapaným tuňákem, nastrouhanou cuketou, jarní cibulkou, vejci a hrnkem strouhanky. Hmotu podle chuti osolte a opepřete a vytvořte z ní 8 karbanátků. Obalte je ve zbylé strouhance, vyskládejte na plech, zastříkněte olejem a pečte 20 minut. Podávejte s dipem smíchaným z majonézy, citronové šťávy a wasabi a se skrojky citronu.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!