1
Rýži předem namočte na 30 minut do vody. Slijte, propláchněte a nechte okapat.
2
V rozehřátém středně velkém hrnci nechte rozpustit 3 lžíce oleje. Vsypte koření a restujte 1 minutu. Přidejte rýži a opékejte 2 minuty, dokud se olej nevstřebá. Podlijte vodou a přiveďte k varu. Stáhněte plamen a nechte 10 minut probublávat.
3
Přisypte očištěnou, na nudličky nakrájenou mrkev, fazolky a vařte dalších 10 minut do změknutí rýže.
4
Na pánvičce rozehřejte zbylý olej a opečte na něm rozinky a kešu 5 minut dozlatova.
5
Hotovou rýži načechrejte vidličkou a postupně vmíchejte rozinky s kešu.
6
Servírujte posypané koriandrem.
1
Rýži předem namočte na 30 minut do vody. Slijte, propláchněte a nechte okapat.
2
V rozehřátém středně velkém hrnci nechte rozpustit 3 lžíce oleje. Vsypte koření a restujte 1 minutu. Přidejte rýži a opékejte 2 minuty, dokud se olej nevstřebá. Podlijte vodou a přiveďte k varu. Stáhněte plamen a nechte 10 minut probublávat.
3
Přisypte očištěnou, na nudličky nakrájenou mrkev, fazolky a vařte dalších 10 minut do změknutí rýže.
4
Na pánvičce rozehřejte zbylý olej a opečte na něm rozinky a kešu 5 minut dozlatova.
5
Hotovou rýži načechrejte vidličkou a postupně vmíchejte rozinky s kešu.
6
Servírujte posypané koriandrem.