Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyRychlý hovězí tatarák ve francouzském stylu
Albert logoAlbert logo
  • Rychlý hovězí tatarák ve francouzském stylu

Rychlý hovězí tatarák ve francouzském stylu

Rychlý hovězí tatarák ve francouzském stylu
Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Francouzská
Párty
Předkrm

Ingredience

Složení
4 porce
  • Tatarský biftek 500 g
  • Olej olivový 2 plž
  • Hořčice dijonská 1 plž
  • Kapary 1 plž
  • Cibule šalotka 1 ks
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Sůl
  • Pepř
  • Tabasco
  • Bageta francouzská 1 ks
  • Vejce BIO 4 ks
  • Máslo 20 g
  • Tatarský biftek 500 g
  • Olej olivový 2 plž
  • Hořčice dijonská 1 plž
  • Kapary 1 plž
  • Cibule šalotka 1 ks
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Sůl
  • Pepř
  • Tabasco
  • Bageta francouzská 1 ks
  • Vejce BIO 4 ks
  • Máslo 20 g

Příprava

1
Do větší mísy vložte rozbalený tatarský biftek Albert. V jiné misce smíchejte olej a hořčici, až vznikne emulze. Šalotku oloupejte a nakrájejte najemno. Kapary slijte a nasekejte spolu s petrželkou.
2
Vše připravené zamíchejte v míse s biftekem, ochuťte solí, pepřem a tabaskem. Dejte odpočinout do lednice.
3
Mezitím bagetu nakrájejte na tenké plátky. Na pánvi rozehřejte máslo a bagetky z obou stran opečte dokřupava.
4
Opatrně oddělte žloutky od bílků tak, aby vám vznikly hezké poloviny skořápek. Každý žloutek dejte do samostatné misky. Skořápky dobře omyjte a do připravených polovin přelijte po jednom žloutku.
5
Vyndejte tatarák z lednice a na talíř naservírujte menší naběračkou porci. Nahoru doprostřed položte skořápku se žloutkem. Podávejte s opečenými bagetkami a ozdobte snítkou petrželky.
1
Do větší mísy vložte rozbalený tatarský biftek Albert. V jiné misce smíchejte olej a hořčici, až vznikne emulze. Šalotku oloupejte a nakrájejte najemno. Kapary slijte a nasekejte spolu s petrželkou.
2
Vše připravené zamíchejte v míse s biftekem, ochuťte solí, pepřem a tabaskem. Dejte odpočinout do lednice.
3
Mezitím bagetu nakrájejte na tenké plátky. Na pánvi rozehřejte máslo a bagetky z obou stran opečte dokřupava.
4
Opatrně oddělte žloutky od bílků tak, aby vám vznikly hezké poloviny skořápek. Každý žloutek dejte do samostatné misky. Skořápky dobře omyjte a do připravených polovin přelijte po jednom žloutku.
5
Vyndejte tatarák z lednice a na talíř naservírujte menší naběračkou porci. Nahoru doprostřed položte skořápku se žloutkem. Podávejte s opečenými bagetkami a ozdobte snítkou petrželky.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 5 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 47 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 5 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 5 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 19 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 47 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.