1
Do větší mísy vložte rozbalený tatarský biftek Albert. V jiné misce smíchejte olej a hořčici, až vznikne emulze. Šalotku oloupejte a nakrájejte najemno. Kapary slijte a nasekejte spolu s petrželkou.
2
Vše připravené zamíchejte v míse s biftekem, ochuťte solí, pepřem a tabaskem. Dejte odpočinout do lednice.
3
Mezitím bagetu nakrájejte na tenké plátky. Na pánvi rozehřejte máslo a bagetky z obou stran opečte dokřupava.
4
Opatrně oddělte žloutky od bílků tak, aby vám vznikly hezké poloviny skořápek. Každý žloutek dejte do samostatné misky. Skořápky dobře omyjte a do připravených polovin přelijte po jednom žloutku.
5
Vyndejte tatarák z lednice a na talíř naservírujte menší naběračkou porci. Nahoru doprostřed položte skořápku se žloutkem. Podávejte s opečenými bagetkami a ozdobte snítkou petrželky.
1
Do větší mísy vložte rozbalený tatarský biftek Albert. V jiné misce smíchejte olej a hořčici, až vznikne emulze. Šalotku oloupejte a nakrájejte najemno. Kapary slijte a nasekejte spolu s petrželkou.
2
Vše připravené zamíchejte v míse s biftekem, ochuťte solí, pepřem a tabaskem. Dejte odpočinout do lednice.
3
Mezitím bagetu nakrájejte na tenké plátky. Na pánvi rozehřejte máslo a bagetky z obou stran opečte dokřupava.
4
Opatrně oddělte žloutky od bílků tak, aby vám vznikly hezké poloviny skořápek. Každý žloutek dejte do samostatné misky. Skořápky dobře omyjte a do připravených polovin přelijte po jednom žloutku.
5
Vyndejte tatarák z lednice a na talíř naservírujte menší naběračkou porci. Nahoru doprostřed položte skořápku se žloutkem. Podávejte s opečenými bagetkami a ozdobte snítkou petrželky.