1
Předehřejte troubu na 180°C a hlubší plech vyložte pečicím papírem.
2
V misce smíchejte oba druhy mouky, krupicový cukr, kypřicí prášek a kakao. Přidejte mléko, vejce a nakonec máslo nebo olej. Rozmíchejte a těsto nalijte na plech.
3
Perník pečte 20 minut, přesvědčte se, že je hotový: zapíchněte do něj špejli – měla by zůstat čistá.
4
Nechte vychladnout na plechu, pak ho podélně přepulte, spodní část namažte zavařeninou a přiložte horní díl. Pocukrujte nebo polijte rozpuštěnými ledovými kaštany.
1
Předehřejte troubu na 180°C a hlubší plech vyložte pečicím papírem.
2
V misce smíchejte oba druhy mouky, krupicový cukr, kypřicí prášek a kakao. Přidejte mléko, vejce a nakonec máslo nebo olej. Rozmíchejte a těsto nalijte na plech.
3
Perník pečte 20 minut, přesvědčte se, že je hotový: zapíchněte do něj špejli – měla by zůstat čistá.
4
Nechte vychladnout na plechu, pak ho podélně přepulte, spodní část namažte zavařeninou a přiložte horní díl. Pocukrujte nebo polijte rozpuštěnými ledovými kaštany.