1
Očištěnou cibuli nakrájejte nadrobno a s prolisovaným česnekem restujte v pánvi na rozehřátém oleji. Přidejte rajčata, pyré, sůl, balsamiko a vařte 5 minut.
2
Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě dle návodu na obalu.
3
Do omáčky vmíchejte špenát, pokrájenou bazalku, máslo a mascarpone.
4
Vše dobře promíchejte i s těstovinami a ihned podávejte.
1
Očištěnou cibuli nakrájejte nadrobno a s prolisovaným česnekem restujte v pánvi na rozehřátém oleji. Přidejte rajčata, pyré, sůl, balsamiko a vařte 5 minut.
2
Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě dle návodu na obalu.
3
Do omáčky vmíchejte špenát, pokrájenou bazalku, máslo a mascarpone.
4
Vše dobře promíchejte i s těstovinami a ihned podávejte.