ReceptyRychlá rybí pomazánka ze zbytků pečeného lososa
Rychlá rybí pomazánka ze zbytků pečeného lososa
Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Svačina
Ingredience
Složení
4 porce
Losos 200 g
Žervé BIO 200 g
Citron BIO 1/2 ks
Pepř
Sůl
Mlynářská žitná veka 1 ks
Cibulka jarní 1 ks
Losos 200 g
Žervé BIO 200 g
Citron BIO 1/2 ks
Pepř
Sůl
Mlynářská žitná veka 1 ks
Cibulka jarní 1 ks
Příprava
1
Zbavte 200 g upečeného lososa kůže a v misce ho rozmačkejte vidličkou. Přidejte 200 g žervé, vymačkanou šťávu z ½ citronu, špetku čerstvě namleté soli a pepře a důkladně promíchejte.
2
Mlynářskou veku nakrájejte na plátky, orestujte nasucho na pánvi a potřete pomazánkou, nakonec posypte jarní cibulkou nakrájenou na kolečka.
1
Zbavte 200 g upečeného lososa kůže a v misce ho rozmačkejte vidličkou. Přidejte 200 g žervé, vymačkanou šťávu z ½ citronu, špetku čerstvě namleté soli a pepře a důkladně promíchejte.
2
Mlynářskou veku nakrájejte na plátky, orestujte nasucho na pánvi a potřete pomazánkou, nakonec posypte jarní cibulkou nakrájenou na kolečka.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!