1
Ve velkém hrnci rozpalte olej, vsypte cibuli a asi 5 minut ji opékejte.
2
Přidejte česnek a opékejte, dokud se krásně nerozvoní. Pak přidejte konzervovaná rajčata, pyré a víno.
3
Promíchejte, oslaďte a nechte probublávat, aby obsah zhoustl a tekutina se značně zredukovala.
4
Nakonec vmíchejte nasekanou bazalku a omáčku podle chuti osolte a opepřete.
1
Ve velkém hrnci rozpalte olej, vsypte cibuli a asi 5 minut ji opékejte.
2
Přidejte česnek a opékejte, dokud se krásně nerozvoní. Pak přidejte konzervovaná rajčata, pyré a víno.
3
Promíchejte, oslaďte a nechte probublávat, aby obsah zhoustl a tekutina se značně zredukovala.
4
Nakonec vmíchejte nasekanou bazalku a omáčku podle chuti osolte a opepřete.