1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Krůtí maso proložte klínky slaniny a svažte jako roládu. Zprudka opečte na rozpáleném oleji, pak osolte.
3
Nakrájenou zeleninu a cibuli orestujte. Přesuňte k masu, přidejte koření a plátky citronu. Podlijte šálkem vody a pečte zakryté 1,5 hodiny.
4
Zeleninu po upečení propasírujte na omáčku. Přilijte vývar a smetanu a nechte přejít varem. Dochuťte octem, cukrem, případně i hořčicí.
5
Podávejte s vařenou rýží.
1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Krůtí maso proložte klínky slaniny a svažte jako roládu. Zprudka opečte na rozpáleném oleji, pak osolte.
3
Nakrájenou zeleninu a cibuli orestujte. Přesuňte k masu, přidejte koření a plátky citronu. Podlijte šálkem vody a pečte zakryté 1,5 hodiny.
4
Zeleninu po upečení propasírujte na omáčku. Přilijte vývar a smetanu a nechte přejít varem. Dochuťte octem, cukrem, případně i hořčicí.
5
Podávejte s vařenou rýží.