1
Pórek nakrájejte na tenké proužky a spařte horkou vodou . Rybu nakrájejte na dlouhé plátky, které potřete máslem, hrubozrnnou hořčicí a zasypte jemně sekanými bylinkami. Ochuťte solí a pepřem. Rybu stáčejte do malých závitků, které převažte připravenými proužky z pórku. Závitky pečte v předehřáté troubě doměkka, můžete je také připravit v páře.
3
Brambory ve slupce uvařte doměkka. Očištěnou mrkev uvařte ve vodě ochucené vinným octem, solí a pepřem. Vařené brambory oloupejte a s mrkví krátce opečte v přepuštěném másle. Ke konci pečení přidejte jarní cibulku. Vše dochuťte solí a pepřem.
5
Salát můžete podávat také s majonézou, kterou odlehčete několika lžícemi zakysané smetany.
1
Pórek nakrájejte na tenké proužky a spařte horkou vodou . Rybu nakrájejte na dlouhé plátky, které potřete máslem, hrubozrnnou hořčicí a zasypte jemně sekanými bylinkami. Ochuťte solí a pepřem. Rybu stáčejte do malých závitků, které převažte připravenými proužky z pórku. Závitky pečte v předehřáté troubě doměkka, můžete je také připravit v páře.
3
Brambory ve slupce uvařte doměkka. Očištěnou mrkev uvařte ve vodě ochucené vinným octem, solí a pepřem. Vařené brambory oloupejte a s mrkví krátce opečte v přepuštěném másle. Ke konci pečení přidejte jarní cibulku. Vše dochuťte solí a pepřem.
5
Salát můžete podávat také s majonézou, kterou odlehčete několika lžícemi zakysané smetany.