Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyRybí závitky s bramborovým salátem
Albert logoAlbert logo
  • Rybí závitky s bramborovým salátem

Rybí závitky s bramborovým salátem

Rybí závitky s bramborovým salátem
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Treska filet 700 g
  • Směs čerstvých bylinek 6 plž
  • Hořčice hrubozrnná
  • Sůl
  • Pepř
  • Pórek 2 ks
  • Brambory 700 g
  • Mrkev 400 g
  • Cibulka jarní 4 ks
  • Vinný červený ocet
  • Máslo 150 g
  • Treska filet 700 g
  • Směs čerstvých bylinek 6 plž
  • Hořčice hrubozrnná
  • Sůl
  • Pepř
  • Pórek 2 ks
  • Brambory 700 g
  • Mrkev 400 g
  • Cibulka jarní 4 ks
  • Vinný červený ocet
  • Máslo 150 g

Příprava

1
Pórek nakrájejte na tenké proužky a spařte horkou vodou . Rybu nakrájejte na dlouhé plátky, které potřete máslem, hrubozrnnou hořčicí a zasypte jemně sekanými bylinkami. Ochuťte solí a pepřem. Rybu stáčejte do malých závitků, které převažte připravenými proužky z pórku. Závitky pečte v předehřáté troubě doměkka, můžete je také připravit v páře.
2
Bramborový salát
3
Brambory ve slupce uvařte doměkka. Očištěnou mrkev uvařte ve vodě ochucené vinným octem, solí a pepřem. Vařené brambory oloupejte a s mrkví krátce opečte v přepuštěném másle. Ke konci pečení přidejte jarní cibulku. Vše dochuťte solí a pepřem.
4
TIP
5
Salát můžete podávat také s majonézou, kterou odlehčete několika lžícemi zakysané smetany.
1
Pórek nakrájejte na tenké proužky a spařte horkou vodou . Rybu nakrájejte na dlouhé plátky, které potřete máslem, hrubozrnnou hořčicí a zasypte jemně sekanými bylinkami. Ochuťte solí a pepřem. Rybu stáčejte do malých závitků, které převažte připravenými proužky z pórku. Závitky pečte v předehřáté troubě doměkka, můžete je také připravit v páře.
2
Bramborový salát
3
Brambory ve slupce uvařte doměkka. Očištěnou mrkev uvařte ve vodě ochucené vinným octem, solí a pepřem. Vařené brambory oloupejte a s mrkví krátce opečte v přepuštěném másle. Ke konci pečení přidejte jarní cibulku. Vše dochuťte solí a pepřem.
4
TIP
5
Salát můžete podávat také s majonézou, kterou odlehčete několika lžícemi zakysané smetany.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 3 dny

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 45 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 3 dny

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 3 dny

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 17 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 45 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.