1
Filet sumečka nakrájejte na větší kostky, osolte a opepřete. Jarní cibulku očistěte a nakrájejte na kolečka, česnek oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Papriky zbavte jádřince a nakrájejte na proužky. Chilli papričku zbavte semínek a nadrobno nakrájejte. Zázvor oloupejte a nastrouhejte.
2
V hrnci rozehřejte olej, opečte na něm dozlatova sumečka, přendejte na tác a odložte stranou. Ve výpeku pak nechte zesklovatět cibulku s česnekem, přidejte papriku, chilli papričku a zázvor. Poprašte červenou paprikou, kari a krátce orestujte. Vlijte rajčata a vodu, přidejte rajčatový protlak, bujón, lžičku soli, špetku pepře a vařte 15 minut. Mezitím uvařte rýži dle návodu na obalu.