Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyRybí karbanátky s kaší
Albert logoAlbert logo
  • Rybí karbanátky s kaší

Rybí karbanátky s kaší

Rybí karbanátky s kaší
Snadné
Více než 60 minut
3/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Brambory typu B 450 g
  • Pepř
  • Sůl
  • Losos 400 g
  • Cibulka jarní 3 ks
  • Cheddar strouhaný
  • Mléko 100 ml
  • Kukuřice mražená 75 g
  • Strouhanka
  • Olej slunečnicový
  • Vejce 1 ks
  • Bramborová kaše
  • Máslo 1 plž
  • Brambory typu B 450 g
  • Pepř
  • Sůl
  • Losos 400 g
  • Cibulka jarní 3 ks
  • Cheddar strouhaný
  • Mléko 100 ml
  • Kukuřice mražená 75 g
  • Strouhanka
  • Olej slunečnicový
  • Vejce 1 ks
  • Bramborová kaše
  • Máslo 1 plž

Příprava

1
Brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka. Sceďte je, vraťte do hrnce a na středním plamenu chvíli ‚ohřívejte‘, aby se pořádně vysušily.
2
Pak brambory rozšťouchejte s máslem a nechte zchladnout.
3
Rybí maso, nasekané cibulky a mléko dejte do rendlíku a 5 minut povařte na mírném ohni, aby byla ryba hotová.
4
Pak sceďte a rybu a cibulku najemno nasekejte. Smíchejte s bramborami.
5
Přidejte kukuřici, čedar, vejce a strouhanku a podle chuti osolte a opepřete a uhněťte do kompaktní hmoty. Tvořte z ní karbanátky (asi 6–8) a dejte je na půl hodiny odpočinout do ledničky.
6
Poté je smažte asi 5 minut z každé strany na rozpáleném oleji. Podávejte s bramborovou kaší.
1
Brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka. Sceďte je, vraťte do hrnce a na středním plamenu chvíli ‚ohřívejte‘, aby se pořádně vysušily.
2
Pak brambory rozšťouchejte s máslem a nechte zchladnout.
3
Rybí maso, nasekané cibulky a mléko dejte do rendlíku a 5 minut povařte na mírném ohni, aby byla ryba hotová.
4
Pak sceďte a rybu a cibulku najemno nasekejte. Smíchejte s bramborami.
5
Přidejte kukuřici, čedar, vejce a strouhanku a podle chuti osolte a opepřete a uhněťte do kompaktní hmoty. Tvořte z ní karbanátky (asi 6–8) a dejte je na půl hodiny odpočinout do ledničky.
6
Poté je smažte asi 5 minut z každé strany na rozpáleném oleji. Podávejte s bramborovou kaší.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
  • TIP
    Zbylé karbanátky druhý den ohřejte a dejte je do burgerů. Budete nadšení.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 6 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 48 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 6 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 6 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 20 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 48 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.