Troubu předehřejte na 180 °C. Máslo a olej rozehřejte v pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidejte cibuli a bramboru a opékejte 10 minut doměkka. Na posledních pár minut přidejte česnek. Vlijte brandy a smetanu a vařte 3–4 minuty, aby omáčka zhoustla. Sejměte z ohně a vmíchejte kůru, pažitku, rybí kousky a sůl a pepř. Poté směs přendejte do zapékací mísy o objemu asi 1¼ litru. Chleba a máslo navíc smíchejte a navrstvěte na rybí směs. Pečte 15–20 minut nebo dokud není chleba zlatavý.
2
TIP: Do receptu se perfektně hodí den nebo klidně i dva starý chleba. Nahradit jej můžete ovšem i bagetou.
1
Troubu předehřejte na 180 °C. Máslo a olej rozehřejte v pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidejte cibuli a bramboru a opékejte 10 minut doměkka. Na posledních pár minut přidejte česnek. Vlijte brandy a smetanu a vařte 3–4 minuty, aby omáčka zhoustla. Sejměte z ohně a vmíchejte kůru, pažitku, rybí kousky a sůl a pepř. Poté směs přendejte do zapékací mísy o objemu asi 1¼ litru. Chleba a máslo navíc smíchejte a navrstvěte na rybí směs. Pečte 15–20 minut nebo dokud není chleba zlatavý.
2
TIP: Do receptu se perfektně hodí den nebo klidně i dva starý chleba. Nahradit jej můžete ovšem i bagetou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!