1
Rozlámanou čokoládu rozehřejte ve vodní lázni. Mléko a 100 ml smetany zahřejte těsně pod bod varu a odstavte z ohně. K teplému mléku přimíchejte rozdrcené lyofilizované maliny a pár kapek růžového barviva.
2
Do rozehřáté čokolády přidávejte postupně po třetinách mléčnou směs. Dobře promíchejte, rozdělte do připravených skleniček a ozdobte šlehačkou, kterou ušleháte ze zbylé smetany.
3
Mascarpone s cukrem opatrně promíchejte a vložte do cukrářského sáčku. Krémem plňte čerstvé maliny.
1
Rozlámanou čokoládu rozehřejte ve vodní lázni. Mléko a 100 ml smetany zahřejte těsně pod bod varu a odstavte z ohně. K teplému mléku přimíchejte rozdrcené lyofilizované maliny a pár kapek růžového barviva.
2
Do rozehřáté čokolády přidávejte postupně po třetinách mléčnou směs. Dobře promíchejte, rozdělte do připravených skleniček a ozdobte šlehačkou, kterou ušleháte ze zbylé smetany.
3
Mascarpone s cukrem opatrně promíchejte a vložte do cukrářského sáčku. Krémem plňte čerstvé maliny.