ReceptyRump steak s pepřovou omáčkou, žampiony a fazolkami
Rump steak s pepřovou omáčkou, žampiony a fazolkami
Pro výjimečné chvíle ve dvou je tento pokrm jako stvořený. Příprava je rychlá, ale slavnostní atmosféru máte s jeho pomocí dozajista zaručenou. Romantická večeře může začít.
Snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
2 porce
Máslo 30 g
Fazolky zelené 250 g
Žampiony 250 g
Slanina 100 g
Hovězí rump steak 2 ks
Sůl
Pepř nakládaný 2 plž
Olej olivový 4 plž
Smetana na vaření 190 ml
Koňak 50 ml
Pepř
Máslo 30 g
Fazolky zelené 250 g
Žampiony 250 g
Slanina 100 g
Hovězí rump steak 2 ks
Sůl
Pepř nakládaný 2 plž
Olej olivový 4 plž
Smetana na vaření 190 ml
Koňak 50 ml
Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!