Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyRostbíf z baby beef
Albert logoAlbert logo
  • Rostbíf z baby beef

Rostbíf z baby beef

Rostbíf z baby beef
Snadné
Více než 60 minut
0/5

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Hořčice dijonská 2,5 plž
  • Hovězí steak z vrchního šálu 600 g
  • Hořčice hrubozrnná 1 plž
  • Worcesterová omáčka 1 člž
  • Med 1/2 člž
  • Brambory 400 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej olivový 2 plž
  • Majonéza 200 ml
  • Mrkev 3 ks
  • Hořčice dijonská 2,5 plž
  • Hovězí steak z vrchního šálu 600 g
  • Hořčice hrubozrnná 1 plž
  • Worcesterová omáčka 1 člž
  • Med 1/2 člž
  • Brambory 400 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej olivový 2 plž
  • Majonéza 200 ml
  • Mrkev 3 ks

Příprava

1
V misce smíchejte obě hořčice, přidejte worcester, med, sůl a pepř. Marinádou potřete celé maso a zabalte do potravinářské fólie. Dobře utáhněte a přes noc nechte v lednici. Půl hodiny před opékáním maso vyndejte a troubu rozehřejte na 140°C. Maso lehce potřete olejem a na pánvi se silnějším dnem ho opečte 2–3 minuty z každé strany. Maso přeneste do pekáčku a vložte do trouby. Pečte 5 minut. Pak maso vyndejte, zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočívat.
2
Osušené hranolky z brambor i mrkve nasypte na plech vyložený pečicím papírem, pokapejte olivovým olejem, promíchejte a osolte. Pečte pod grilem na 200°C, dokud nejsou uprostřed měkké a na povrchu křupavé. Trvá to asi 40 minut.
1
V misce smíchejte obě hořčice, přidejte worcester, med, sůl a pepř. Marinádou potřete celé maso a zabalte do potravinářské fólie. Dobře utáhněte a přes noc nechte v lednici. Půl hodiny před opékáním maso vyndejte a troubu rozehřejte na 140°C. Maso lehce potřete olejem a na pánvi se silnějším dnem ho opečte 2–3 minuty z každé strany. Maso přeneste do pekáčku a vložte do trouby. Pečte 5 minut. Pak maso vyndejte, zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočívat.
2
Osušené hranolky z brambor i mrkve nasypte na plech vyložený pečicím papírem, pokapejte olivovým olejem, promíchejte a osolte. Pečte pod grilem na 200°C, dokud nejsou uprostřed měkké a na povrchu křupavé. Trvá to asi 40 minut.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 13 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 6 dní

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 13 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 6 dní

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 13 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 6 dní

Od 04.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 13 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.