1
Zahřejte troubu na 190 °C.
2
Bílky vyšlehejte do tuhého sněhu a postupně do něj vmíchávejte žloutky a pak i cukr smíchaný se solamylem a citronovou kůrou. Nešlehejte!
3
Směs rychle rozetřete na plech vyložený pečicím papírem potřeným olejem a dejte na deset minut zprudka péct.
4
Upečený horký plát překlopte na utěrku, sejměte papír a srolujte.
5
Smetanu vyšlehejte dotuha, vmíchejte vanilkový cukr a zakysanou smetanu.
6
Vlažné těsto rozrolujte, potřete smetanovou směsí a opět zatočte. Chlaďte tři hodiny.
1
Zahřejte troubu na 190 °C.
2
Bílky vyšlehejte do tuhého sněhu a postupně do něj vmíchávejte žloutky a pak i cukr smíchaný se solamylem a citronovou kůrou. Nešlehejte!
3
Směs rychle rozetřete na plech vyložený pečicím papírem potřeným olejem a dejte na deset minut zprudka péct.
4
Upečený horký plát překlopte na utěrku, sejměte papír a srolujte.
5
Smetanu vyšlehejte dotuha, vmíchejte vanilkový cukr a zakysanou smetanu.
6
Vlažné těsto rozrolujte, potřete smetanovou směsí a opět zatočte. Chlaďte tři hodiny.