V kastrolu rozehřejte olej a přidejte chorizo nebo klobásky. Minutu opékejte, přidejte cibuli a opékejte ji, až zesklovatí. Přisypejte rýži, minutu míchejte, přilijte ocet, rajčata a důkladně promíchejte. Do rýžové směsi po částech přilévejte vývar – vždy počkejte, až se vstřebá. S poslední dávkou vývaru přidejte hrášek. Až bude rýže uvařená, stáhněte ji z ohně, vmíchejte parmazán a petrželku. Podávejte posypané parmazánem.
1
V kastrolu rozehřejte olej a přidejte chorizo nebo klobásky. Minutu opékejte, přidejte cibuli a opékejte ji, až zesklovatí. Přisypejte rýži, minutu míchejte, přilijte ocet, rajčata a důkladně promíchejte. Do rýžové směsi po částech přilévejte vývar – vždy počkejte, až se vstřebá. S poslední dávkou vývaru přidejte hrášek. Až bude rýže uvařená, stáhněte ji z ohně, vmíchejte parmazán a petrželku. Podávejte posypané parmazánem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!