1
Panenku nakrájejte na 2cm plátky. Naklepejte hřbetem ruky, osolte a obalte nejprve v mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance promíchané s nastrouhaným parmazánem a nasekanými lístky tymiánu a petržele.
2
Smažte v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova.
3
Omyté brambory se slupkou vařte 20 minut v osolené vodě. Slijte je a nechte vychladnout. Nakrájejte na čtvrtky a vložte do mísy. Přidejte přepůlená rajčata, rukolu, na plátky nakrájenou cibuli a kapary.
4
Na zálivku smíchejte olej, nálev z kaparů, hořčici, špetku soli a pepře. Přelijte připravenou zeleninu v míse, promíchejte a podávejte s řízečky.
1
Panenku nakrájejte na 2cm plátky. Naklepejte hřbetem ruky, osolte a obalte nejprve v mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance promíchané s nastrouhaným parmazánem a nasekanými lístky tymiánu a petržele.
2
Smažte v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova.
3
Omyté brambory se slupkou vařte 20 minut v osolené vodě. Slijte je a nechte vychladnout. Nakrájejte na čtvrtky a vložte do mísy. Přidejte přepůlená rajčata, rukolu, na plátky nakrájenou cibuli a kapary.
4
Na zálivku smíchejte olej, nálev z kaparů, hořčici, špetku soli a pepře. Přelijte připravenou zeleninu v míse, promíchejte a podávejte s řízečky.