1
Smíchejte ricottu, mouku a vejce a vypracujte těsto.
2
Do rendlíku dejte vařit vodu. Dvěma lžícemi vykrajujte nočky a vkládejte je do horké vody. Až vyplavou na povrch, jsou hotové.
3
V pánvi se silným dnem rozehřejte za stálého míchání cukr. Až se začne rozpouštět, přidejte smetanu a mléko. Míchejte a 2 minuty povařte.
4
Na talíři přelijte nočky karamelovou omáčkou. Ozdobte borůvkami, malinami a nakrájenými jahodami.
1
Smíchejte ricottu, mouku a vejce a vypracujte těsto.
2
Do rendlíku dejte vařit vodu. Dvěma lžícemi vykrajujte nočky a vkládejte je do horké vody. Až vyplavou na povrch, jsou hotové.
3
V pánvi se silným dnem rozehřejte za stálého míchání cukr. Až se začne rozpouštět, přidejte smetanu a mléko. Míchejte a 2 minuty povařte.
4
Na talíři přelijte nočky karamelovou omáčkou. Ozdobte borůvkami, malinami a nakrájenými jahodami.