1
Vepřovou panenku očistěte a nakrájejte na nudličky. Cibule oloupejte a nakrájejte na tenká půlkolečka. Maso vložte spolu s polovinou cibule do uzavíratelného plastového sáčku.
2
Rozmíchejte worcestrovou omáčku se sójovou omáčkou, prolisovaným česnekem, medem, sezamovým olejem a chilli vločkami. Osolte a opepřete.
3
Směs nalijte k masu a upevněte. Maso marinádou důkladně obalte. Marinujte minimálně 1 hodinu, nejlépe přes noc.
4
Rozehřejte pánev a maso i s cibulí a marinádou restujte, dokud se většina tekutiny nevypaří.
5
Mandlové plátky za stálého míchání lehce opražte nasucho na pánvi. Polovinu plátků vmíchejte do masové směsi.
6
TIP : jako přílohu vyzkoušejte bulgur
7
ZP : Vlaknina – zdroj vlákniny
1
Vepřovou panenku očistěte a nakrájejte na nudličky. Cibule oloupejte a nakrájejte na tenká půlkolečka. Maso vložte spolu s polovinou cibule do uzavíratelného plastového sáčku.
2
Rozmíchejte worcestrovou omáčku se sójovou omáčkou, prolisovaným česnekem, medem, sezamovým olejem a chilli vločkami. Osolte a opepřete.
3
Směs nalijte k masu a upevněte. Maso marinádou důkladně obalte. Marinujte minimálně 1 hodinu, nejlépe přes noc.
4
Rozehřejte pánev a maso i s cibulí a marinádou restujte, dokud se většina tekutiny nevypaří.
5
Mandlové plátky za stálého míchání lehce opražte nasucho na pánvi. Polovinu plátků vmíchejte do masové směsi.
6
TIP : jako přílohu vyzkoušejte bulgur
7
ZP : Vlaknina – zdroj vlákniny