1
Omytý lilek nakrájejte na kolečka. Osolte z obou stran a nechte 10 minut odležet. Pak papírovým ubrouskem osušte od přebytečné vody. Opečte na rozpáleném grilu z obou stran 2 minuty dozlatova a dejte stranou.
2
Ocet v misce promíchejte s olejem, solí, pepřem a medem.
3
Omytá rajčata a okurku nakrájejte na kostičky. Promíchejte s připraveným lilkem, petrželkou a mátou. Nakonec prolijte zálivkou.
4
Servírujte salát posypaný balkánským sýrem nakrájeným na kostičky, oloupanou cibulí nakrájenou na kroužky a piniovými oříšky.
1
Omytý lilek nakrájejte na kolečka. Osolte z obou stran a nechte 10 minut odležet. Pak papírovým ubrouskem osušte od přebytečné vody. Opečte na rozpáleném grilu z obou stran 2 minuty dozlatova a dejte stranou.
2
Ocet v misce promíchejte s olejem, solí, pepřem a medem.
3
Omytá rajčata a okurku nakrájejte na kostičky. Promíchejte s připraveným lilkem, petrželkou a mátou. Nakonec prolijte zálivkou.
4
Servírujte salát posypaný balkánským sýrem nakrájeným na kostičky, oloupanou cibulí nakrájenou na kroužky a piniovými oříšky.