1
V sekáčku rozmixujte 150 g řeckého jogurtu, šťávu z citronu, 2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, lžičku medu a ½ hrsti čerstvého kopru. Druhou polovinu kopru nasekejte a vmíchejte do připraveného dresinku.
2
Omyjte 300 g rajčat, žlutou papriku, okurku a nakrájejte je na větší kusy. Zeleninu dejte do mísy a přidejte mix baby salátů a na tenká kolečka nakrájenou očištěnou červenou cibuli. Vše promíchejte s připraveným dresinkem.
3
V misce smíchejte lžičku oregana, bazalky, rozmarýnu a ½ lžičky chilli vloček. Nakrájejte 200 g sýra feta na 8 menších porcí. Sýr posypte z obou stran připravenou kořenicí směsí.
4
Do talířů rozdělte připravený salát. Navrch položte ochucenou fetu a ihned servírujte. Lehký oběd plný chuti se právě podává!
1
V sekáčku rozmixujte 150 g řeckého jogurtu, šťávu z citronu, 2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, lžičku medu a ½ hrsti čerstvého kopru. Druhou polovinu kopru nasekejte a vmíchejte do připraveného dresinku.
2
Omyjte 300 g rajčat, žlutou papriku, okurku a nakrájejte je na větší kusy. Zeleninu dejte do mísy a přidejte mix baby salátů a na tenká kolečka nakrájenou očištěnou červenou cibuli. Vše promíchejte s připraveným dresinkem.
3
V misce smíchejte lžičku oregana, bazalky, rozmarýnu a ½ lžičky chilli vloček. Nakrájejte 200 g sýra feta na 8 menších porcí. Sýr posypte z obou stran připravenou kořenicí směsí.
4
Do talířů rozdělte připravený salát. Navrch položte ochucenou fetu a ihned servírujte. Lehký oběd plný chuti se právě podává!