Tato tradiční řecká kuřecí polévka avgolemono [čti agh-vo-le-mo-no] s vejcem a citronovou šťávou se podává s rýží nebo s těstovinami zvanými orzo, které rýži připomínají.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Řecká
Bezlepkové
Recepty na každý den
Polévka
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 15 g
Voda 1,3 l
Sůl
Pepř
Citron 1 ks
Rýže 100 g
Vejce 3 ks
Kuřecí bujón kostka 1 ks
Kuře celé 1 ks
Pažitka čerstvá 1 hrs.
Mix julienne 400 g
Máslo 15 g
Voda 1,3 l
Sůl
Pepř
Citron 1 ks
Rýže 100 g
Vejce 3 ks
Kuřecí bujón kostka 1 ks
Kuře celé 1 ks
Pažitka čerstvá 1 hrs.
Mix julienne 400 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!