Připravte si fazolovou salsu. V míse promíchejte fazole, rajčata, cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, koriandr, ostrou omáčku a sůl. Salát rozdělte na 4 talíře. Na něj naneste salsu, trochu si odložte stranou. V lívanečníku připravte 4 volská oka, přesuňte je na připravené talíře, opepřete, rozdělte na ně zbylou salsu a posypte rozdrobeným sýrem a koriandrem. Podávat můžete například s opečenými tortillami.
1
Připravte si fazolovou salsu. V míse promíchejte fazole, rajčata, cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, koriandr, ostrou omáčku a sůl. Salát rozdělte na 4 talíře. Na něj naneste salsu, trochu si odložte stranou. V lívanečníku připravte 4 volská oka, přesuňte je na připravené talíře, opepřete, rozdělte na ně zbylou salsu a posypte rozdrobeným sýrem a koriandrem. Podávat můžete například s opečenými tortillami.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!