Rančerská vejce jsou skvělou volbou pro robustní snídani s kovbojským duchem. Stačí rozehřát máslo s olivovým olejem, přidat papriku a jarní cibulku, a poté do pánve rozklepnout vejce. Po krátkém prohřátí, kdy bílky ztuhnou, ale žloutky zůstanou krémové, máte připravenou snídani, která vás nabije energií na celý den.
Velmi snadné
0-15 minut
5/5
Vegetariánské
Velikonoce
Snídaně
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 30 g
Olej olivový 1 člž
Paprika červená 1/2 ks
Cibulka jarní 1 ks
Vejce 4 ks
Baby špenát 30 g
Sůl
Pepř
Máslo 30 g
Olej olivový 1 člž
Paprika červená 1/2 ks
Cibulka jarní 1 ks
Vejce 4 ks
Baby špenát 30 g
Sůl
Pepř
Příprava
1
Ve velké pánvi rozhřejte olej a máslo. Přidejte na kostičky nakrájenou papriku a jarní cibulku.Do pánve rozklepněte všechna vejce a posypte je lístky špenátu. Osolte a opepřete.
2
Prohřívejte po dobu 3 minut tak, aby bílky ztuhly, ale žloutek zůstal polotekutý.
1
Ve velké pánvi rozhřejte olej a máslo. Přidejte na kostičky nakrájenou papriku a jarní cibulku.Do pánve rozklepněte všechna vejce a posypte je lístky špenátu. Osolte a opepřete.
2
Prohřívejte po dobu 3 minut tak, aby bílky ztuhly, ale žloutek zůstal polotekutý.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!