Rajská omáčka je česká klasika. Důležité je mít na vaření kvalitní suroviny a kvalitní maso. Nejlépe si ji vychutnáte s knedlíkem anebo můžete zvolit méně kalorické těstoviny či rýži.
Snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Recepty na každý den
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Mrkev 2 ks
Hovězí zadní 1 kg
Petržel 1 ks
Cibule 2 ks
Celer 1/4 ks
Pepř celý 1 člž
Nové koření 5 ks
Rajský protlak 1 ks
Bobkový list 3 ks
Cukr krupicový 1 plž
Kvasný ocet 1,5 plž
Rajčata krájená v plechovce 200 g
Citronová kůra 1 člž
Tymián čerstvý
Skořice mletá 1/4 člž
Vývar hovězí 1 l
Povidla švestková 1,5 plž
Perník na strouhání
Sůl
Máslo 3 plž
Mrkev 2 ks
Hovězí zadní 1 kg
Petržel 1 ks
Cibule 2 ks
Celer 1/4 ks
Pepř celý 1 člž
Nové koření 5 ks
Rajský protlak 1 ks
Bobkový list 3 ks
Cukr krupicový 1 plž
Kvasný ocet 1,5 plž
Rajčata krájená v plechovce 200 g
Citronová kůra 1 člž
Tymián čerstvý
Skořice mletá 1/4 člž
Alergeny
Vejce a výrobky z nich
Mléko a výrobky z něj
Obiloviny obsahující lepek
Celer a výrobky z něj
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!