Léto je v plném proudu a chystáte se na další grilování. Ale chtělo by to něčím odlehčit. Co takhle připravit rajčatovou salsu?
Velmi snadné
Více než 60 minut
4/5
Mexická
Grilování
Příloha
Ingredience
Složení
4 porce
Rajče 6 ks
Cibule červená 1/2 ks
Olej olivový 60 ml
Česnek 2 strouž.
Balzamikový ocet 3 člž
Cukr krupicový
Petržel hladkolistá 2 plž
Rybí prsty
Rajče 6 ks
Cibule červená 1/2 ks
Olej olivový 60 ml
Česnek 2 strouž.
Balzamikový ocet 3 člž
Cukr krupicový
Petržel hladkolistá 2 plž
Rybí prsty
Příprava
1
Rajčata nakrájejte na kostičky a česnek a cibuli najemno.
2
Rajčata, cibuli i česnek vložte do mísy, přidejte olej, cukr, ocet a nasekanou petrželku a dobře promíchejte.
1
Rajčata nakrájejte na kostičky a česnek a cibuli najemno.
2
Rajčata, cibuli i česnek vložte do mísy, přidejte olej, cukr, ocet a nasekanou petrželku a dobře promíchejte.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!