1
Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek.
2
Přidejte nakrájená rajčata, zalijte vývarem a 15 minut povařte.
3
Osolte, opepřete a dochuťte octem a cukrem. Rozmixujte tyčovým mixérem.
4
Na chipsy nastrouhejte parmazán a na plech vyložený pečicím papírem nasypte 8 stejně velkých hromádek.
5
Vložte do trouby vyhřáté na 220 °C a 5 minut pečte. Nechte vychladnout.
6
Polévku ozdobte bazalkou, zakápněte olejem a posypte pepřem. Podávejte s parmazánovými chipsy.
1
Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek.
2
Přidejte nakrájená rajčata, zalijte vývarem a 15 minut povařte.
3
Osolte, opepřete a dochuťte octem a cukrem. Rozmixujte tyčovým mixérem.
4
Na chipsy nastrouhejte parmazán a na plech vyložený pečicím papírem nasypte 8 stejně velkých hromádek.
5
Vložte do trouby vyhřáté na 220 °C a 5 minut pečte. Nechte vychladnout.
6
Polévku ozdobte bazalkou, zakápněte olejem a posypte pepřem. Podávejte s parmazánovými chipsy.