1
Nechte se inspirovat italskou kuchyní a připravte si jako předkrm rajčatovou polévku s ochuceným jogurtem.
2
Olej rozpalte ve velké pánvi.
3
Vsypte cibuli, mrkev a papriky a na mírném plameni opékejte asi 10 minut.
4
Přidejte česnek a chilli a opékejte další 3 minuty.
5
Poté přidejte i rajčata z plechovky a vývar, přiveďte k varu a nechte 10–15 minut probublávat, dokud zelenina nezměkne.
6
Mezitím smíchejte jogurt s okurkou a mátou a dle chuti osolte. Polévku rozmixujte, dosolte.
7
Podávejte s ochuceným jogurtem, zastříknuté olivovým olejem.
1
Nechte se inspirovat italskou kuchyní a připravte si jako předkrm rajčatovou polévku s ochuceným jogurtem.
2
Olej rozpalte ve velké pánvi.
3
Vsypte cibuli, mrkev a papriky a na mírném plameni opékejte asi 10 minut.
4
Přidejte česnek a chilli a opékejte další 3 minuty.
5
Poté přidejte i rajčata z plechovky a vývar, přiveďte k varu a nechte 10–15 minut probublávat, dokud zelenina nezměkne.
6
Mezitím smíchejte jogurt s okurkou a mátou a dle chuti osolte. Polévku rozmixujte, dosolte.
7
Podávejte s ochuceným jogurtem, zastříknuté olivovým olejem.