1
Italská kuchyně je velmi pestrá a zároveň lehká. vyzkoušejte těstoviny penne s rajčatovou omáčkou a zeleninou.
2
Olej rozpalte ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem, přidejte cibuli, celer, mrkve a pórek a na mírném plameni 15 minut opékejte.
3
Přidejte papriky a po 5 minutách i rajčata, cukr a ocet.
4
Za občasného míchání nechte 10 minut probublávat.
5
Penne uvařte podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus.
6
Mezitím zeleninovou směs rozmixujte tyčovým mixérem do hladké omáčky.
7
Osolte ji podle chuti a ještě mírně zahřejte.
8
Těstoviny sceďte, rozdělte na porce, přelijte omáčkou, posypte parmazánem a ozdobte rukolou.
1
Italská kuchyně je velmi pestrá a zároveň lehká. vyzkoušejte těstoviny penne s rajčatovou omáčkou a zeleninou.
2
Olej rozpalte ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem, přidejte cibuli, celer, mrkve a pórek a na mírném plameni 15 minut opékejte.
3
Přidejte papriky a po 5 minutách i rajčata, cukr a ocet.
4
Za občasného míchání nechte 10 minut probublávat.
5
Penne uvařte podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus.
6
Mezitím zeleninovou směs rozmixujte tyčovým mixérem do hladké omáčky.
7
Osolte ji podle chuti a ještě mírně zahřejte.
8
Těstoviny sceďte, rozdělte na porce, přelijte omáčkou, posypte parmazánem a ozdobte rukolou.