1
Cibuli nakrájenou na kostičky nechte zpěnit na oleji. Přidejte mleté maso a krátce opečte. Podlijte krájenými raj-
čaty, osolte a nechte dvacet minut vařit doměkka. Nezakrývejte pokličkou, aby se vyvařila přebytečná tekutina. Zhruba pět minut před koncem vaření přidejte nakrájenou papriku a kukuřici.
2
Zatímco se maso dusí, dejte vařit rýži podle návodu. Jarní cibulku krátce opečte na oleji a přidejte římský kmín. Odstavte, vmíchejte uvařenou rýži a limetkovou šťávu.
3
Na plech položte tortillu a nandejte na ni masovou směs. Posypte strouhaným sýrem a přiklopte druhou tortillou. Několik minut zapečte pod rozpáleným grilem. Nakonec nakrájejte na dílky a podávejte s rýží.
1
Cibuli nakrájenou na kostičky nechte zpěnit na oleji. Přidejte mleté maso a krátce opečte. Podlijte krájenými raj-
čaty, osolte a nechte dvacet minut vařit doměkka. Nezakrývejte pokličkou, aby se vyvařila přebytečná tekutina. Zhruba pět minut před koncem vaření přidejte nakrájenou papriku a kukuřici.
2
Zatímco se maso dusí, dejte vařit rýži podle návodu. Jarní cibulku krátce opečte na oleji a přidejte římský kmín. Odstavte, vmíchejte uvařenou rýži a limetkovou šťávu.
3
Na plech položte tortillu a nandejte na ni masovou směs. Posypte strouhaným sýrem a přiklopte druhou tortillou. Několik minut zapečte pod rozpáleným grilem. Nakonec nakrájejte na dílky a podávejte s rýží.