1
Z bílků ušlehejte tuhý sníh – nejprve bílky šlehejte samotné, když se vytvoří hustá pěna, přidejte krupicový cukr a došlehejte dotuha.
2
Nakonec vmíchejte moučkový cukr a nad párou šlehejte, dokud není směs lesklá.
3
Směs přendejte do cukrářského sáčku a na plech vyložený pečicím papírem dělejte malé pusinky.
4
Sušte při 100 °C asi hodinu. Hotové pusinky poznáte tak, že se snadno odlepí od pečicího papíru.
1
Z bílků ušlehejte tuhý sníh – nejprve bílky šlehejte samotné, když se vytvoří hustá pěna, přidejte krupicový cukr a došlehejte dotuha.
2
Nakonec vmíchejte moučkový cukr a nad párou šlehejte, dokud není směs lesklá.
3
Směs přendejte do cukrářského sáčku a na plech vyložený pečicím papírem dělejte malé pusinky.
4
Sušte při 100 °C asi hodinu. Hotové pusinky poznáte tak, že se snadno odlepí od pečicího papíru.