1
Připravte si všechny ingredience. Pudinkový prášek vsypte do hrnečku, přilijte část mléka a důkladně promíchejte. Zbytek mléka vlijte do rendlíku a přiveďte k varu. Vlijte rozmíchaný prášek a za stálého míchání vařte, abyste získali tuhý pudink.
2
Máslo s cukrem utřete do pěny, vmíchejte tvaroh a tolik vychladlého pudinku, abyste získali hustší krém. Na větším plátu alobalu krémem spojujte bebe sušenky do řady – střídejte mléčnou s kakaovou sušenkou, abyste spotřebovali jedno balení mléčných a jedno balení kakaových sušenek.
3
Krémem potřete i stěny dezertu. Polovinu druhého balení mléčných sušenek nadrobte najemno do misky a směsí dezert posypte po stranách a shora. Zabalte do alobalu a dejte chladit přes noc. Krájejte úhlopříčně.
1
Připravte si všechny ingredience. Pudinkový prášek vsypte do hrnečku, přilijte část mléka a důkladně promíchejte. Zbytek mléka vlijte do rendlíku a přiveďte k varu. Vlijte rozmíchaný prášek a za stálého míchání vařte, abyste získali tuhý pudink.
2
Máslo s cukrem utřete do pěny, vmíchejte tvaroh a tolik vychladlého pudinku, abyste získali hustší krém. Na větším plátu alobalu krémem spojujte bebe sušenky do řady – střídejte mléčnou s kakaovou sušenkou, abyste spotřebovali jedno balení mléčných a jedno balení kakaových sušenek.
3
Krémem potřete i stěny dezertu. Polovinu druhého balení mléčných sušenek nadrobte najemno do misky a směsí dezert posypte po stranách a shora. Zabalte do alobalu a dejte chladit přes noc. Krájejte úhlopříčně.