Pstruhy omyjte, osušte a do každého udělejte z boku tři zářezy. Nasekejte polovinu tymiánu, smíchejte ho se solí, pepřem a olejem a bylinkovou směsí ryby potřete uvnitř i zvenčí. Zbylý tymián a kolečka citronu dejte pstruhům do břišní dutiny.
2
Ryby naskládejte na plech vyložený pečicím papírem a dejte je péct do trouby vyhřáté na 200 °C spolu s neloupanými stroužky česneku a cherry rajčaty. Bude jim stačit tak 15 minut.
1
Pstruhy omyjte, osušte a do každého udělejte z boku tři zářezy. Nasekejte polovinu tymiánu, smíchejte ho se solí, pepřem a olejem a bylinkovou směsí ryby potřete uvnitř i zvenčí. Zbylý tymián a kolečka citronu dejte pstruhům do břišní dutiny.
2
Ryby naskládejte na plech vyložený pečicím papírem a dejte je péct do trouby vyhřáté na 200 °C spolu s neloupanými stroužky česneku a cherry rajčaty. Bude jim stačit tak 15 minut.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!