1
V malé misce promíchejte máslo a česnek. Z jedné poloviny citronu nakrájejte kolečka. Pstruhy zevnitř osolte a opepřete, vložte do nich po kolečku citronu, snítku rozmarýnu a čtvrtinu česnekového másla. Každou rybu omotejte dvěma plátky sušené šunky a pokapejte olejem. Vymačkejte šťávu ze 2 citronů. Promíchejte ji s vinným octem, chilli a zbývajícím olejem. Osolte a opepřete. Cuketu nakrájejte pomocí škrabky na zeleninu na plátky a promíchejte ji se zálivkou. Nechte aspoň 10 minut odstát.
2
Mezitím rozehřejte gril a opečte na něm ryby z obou stran dozlatova, uvnitř musí být propečené. Na grilu opečte také zbývající citrony, rozdělené na klínky.
3
K cuketám přidejte nasekanou mátu a kopr, promíchejte a podávejte k rybám.
1
V malé misce promíchejte máslo a česnek. Z jedné poloviny citronu nakrájejte kolečka. Pstruhy zevnitř osolte a opepřete, vložte do nich po kolečku citronu, snítku rozmarýnu a čtvrtinu česnekového másla. Každou rybu omotejte dvěma plátky sušené šunky a pokapejte olejem. Vymačkejte šťávu ze 2 citronů. Promíchejte ji s vinným octem, chilli a zbývajícím olejem. Osolte a opepřete. Cuketu nakrájejte pomocí škrabky na zeleninu na plátky a promíchejte ji se zálivkou. Nechte aspoň 10 minut odstát.
2
Mezitím rozehřejte gril a opečte na něm ryby z obou stran dozlatova, uvnitř musí být propečené. Na grilu opečte také zbývající citrony, rozdělené na klínky.
3
K cuketám přidejte nasekanou mátu a kopr, promíchejte a podávejte k rybám.