1
Troubu předehřejte na 180 °C, program gril. Filety rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 3 minuty z každé strany. Přendejte do širší mělké mísy a dejte stranou.
2
Mrkev oloupejte a nakrájejte na kostičky. Papriku podélně rozkrojte, zbavte semínek a pokrájejte na nudličky. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno.
3
V kastrolu zahřejte 3 lžíce oleje a veškerou zeleninu restujte na mírném ohni 10 minut. Vlijte ocet, osolte, opepřete a vložte tymián. Dvě minuty vařte. Odstavte a vmíchejte zbytek oleje.
4
Rybí filé okamžitě přelijte marinádou. Nechte vychladnout, přikryjte potravinovou fólií a nechte nejméně 6 hodin marinovat v lednici.
1
Troubu předehřejte na 180 °C, program gril. Filety rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 3 minuty z každé strany. Přendejte do širší mělké mísy a dejte stranou.
2
Mrkev oloupejte a nakrájejte na kostičky. Papriku podélně rozkrojte, zbavte semínek a pokrájejte na nudličky. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno.
3
V kastrolu zahřejte 3 lžíce oleje a veškerou zeleninu restujte na mírném ohni 10 minut. Vlijte ocet, osolte, opepřete a vložte tymián. Dvě minuty vařte. Odstavte a vmíchejte zbytek oleje.
4
Rybí filé okamžitě přelijte marinádou. Nechte vychladnout, přikryjte potravinovou fólií a nechte nejméně 6 hodin marinovat v lednici.