ReceptyPstruh pečený v bylinkové strouhance
Albert logoAlbert logo
  • Pstruh pečený v bylinkové strouhance

Pstruh pečený v bylinkové strouhance

Pstruh pečený v bylinkové strouhance
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Pstruh filet 4 ks
  • Strouhanka 50 g
  • Citron 1 ks
  • Citronová kůra
  • Petrželka čerstvá 1 svaz.
  • Citronová šťáva
  • Olej olivový 1 plž
  • Piniové oříšky 25 g
  • Máslo 1 plž
  • Pstruh filet 4 ks
  • Strouhanka 50 g
  • Citron 1 ks
  • Citronová kůra
  • Petrželka čerstvá 1 svaz.
  • Citronová šťáva
  • Olej olivový 1 plž
  • Piniové oříšky 25 g
  • Máslo 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.