1
Pstruhy očistěte, šikmo několikrát na bocích nařízněte, osolte a opepřete. Šunku nakrájejte na malé hranolky a lístky petržele nasekejte. Polovinu šunky a petržele vložte do břišních dutin pstruhů. Takto připravené pstruhy obalte v hladké mouce.
2
V pánvi vhodné do trouby rozehřejte máslo a olivový olej a pstruhy opečte dozlatova, z každé strany asi 5 minut. Poté podlijte ciderem a nechte 2 minuty probublat a zredukovat.
3
Posypte zbytkem šunky a petržele a nechte dopéct 7 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Podávejte s bagetkou.
1
Pstruhy očistěte, šikmo několikrát na bocích nařízněte, osolte a opepřete. Šunku nakrájejte na malé hranolky a lístky petržele nasekejte. Polovinu šunky a petržele vložte do břišních dutin pstruhů. Takto připravené pstruhy obalte v hladké mouce.
2
V pánvi vhodné do trouby rozehřejte máslo a olivový olej a pstruhy opečte dozlatova, z každé strany asi 5 minut. Poté podlijte ciderem a nechte 2 minuty probublat a zredukovat.
3
Posypte zbytkem šunky a petržele a nechte dopéct 7 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Podávejte s bagetkou.