1
Vepřové řízky z kýty omyjte, osušte kuchyňskou papírovou utěrkou a z obou stran je naklepejte přes potravinovou fólii. Pak je osolte a opepřete.
2
Na rozpálené pánvi s extra panenským olivovým olejem je opečte z obou stran doměkka. Vyjměte a dejte odpočívat na talířek.
3
Ve stejné pánvi si orestujte nadrobno nakrájený česnek s nasekanou majoránkou. Přidejte obě hořčice, smetanu a 25 ml vody. Průběžně míchejte a vařte do zhoustnutí.
4
Maso vraťte na pánev a ponořte do omáčky.
1
Vepřové řízky z kýty omyjte, osušte kuchyňskou papírovou utěrkou a z obou stran je naklepejte přes potravinovou fólii. Pak je osolte a opepřete.
2
Na rozpálené pánvi s extra panenským olivovým olejem je opečte z obou stran doměkka. Vyjměte a dejte odpočívat na talířek.
3
Ve stejné pánvi si orestujte nadrobno nakrájený česnek s nasekanou majoránkou. Přidejte obě hořčice, smetanu a 25 ml vody. Průběžně míchejte a vařte do zhoustnutí.
4
Maso vraťte na pánev a ponořte do omáčky.