1
Máslo třete 8–10 minut se třtinovým cukrem a žloutky do světlé a nadýchané pěny. Poté přidejte smetanu.
2
Opatrně promíchejte, vsypte ořechy s čokoládou a poté i mouku smíchanou s práškem do pečiva. Míchejte tak, aby čokoláda zůstala v celku a příliš neobarvila těsto.
3
Bílky ušlehejte dotuha, vmíchejte krupicový cukr, a až se dokonale spojí v lesklou hmotu, opatrně je přidejte ke žloutkové směsi.
4
Přelijte do máslem vymazané a moukou vysypané formy a při 180 °C pečte 55 minut až 1 hodinu.
1
Máslo třete 8–10 minut se třtinovým cukrem a žloutky do světlé a nadýchané pěny. Poté přidejte smetanu.
2
Opatrně promíchejte, vsypte ořechy s čokoládou a poté i mouku smíchanou s práškem do pečiva. Míchejte tak, aby čokoláda zůstala v celku a příliš neobarvila těsto.
3
Bílky ušlehejte dotuha, vmíchejte krupicový cukr, a až se dokonale spojí v lesklou hmotu, opatrně je přidejte ke žloutkové směsi.
4
Přelijte do máslem vymazané a moukou vysypané formy a při 180 °C pečte 55 minut až 1 hodinu.