1
Bulgur uvařte v zeleninovém bujonu podle návodu. Nechte zchladnout a ve větší míse promíchejte s hráškem, rajčaty a cibulí. V misce vyšlehejte dresink z oleje, šťávy z ⅔ citronu, soli, pepře a petrželky.
2
Rozpalte pánev a na másle a tymiánu opečte pražmu, nejprve kůží dolů. Filet v pánvi osolte, opepřete, zakápněte šťávou z citronu a opečte i z druhé strany.
3
Rybu podávejte na lůžku z bulguru, přelitou výpekem, ozdobenou tymiánem a citronovou kůrou.
1
Bulgur uvařte v zeleninovém bujonu podle návodu. Nechte zchladnout a ve větší míse promíchejte s hráškem, rajčaty a cibulí. V misce vyšlehejte dresink z oleje, šťávy z ⅔ citronu, soli, pepře a petrželky.
2
Rozpalte pánev a na másle a tymiánu opečte pražmu, nejprve kůží dolů. Filet v pánvi osolte, opepřete, zakápněte šťávou z citronu a opečte i z druhé strany.
3
Rybu podávejte na lůžku z bulguru, přelitou výpekem, ozdobenou tymiánem a citronovou kůrou.