1
Na marinádu oloupejte a rozdrťte česnek. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. V míse smíchejte česnek s cibulí a přidejte oregano, olivový olej a pivo. Osolte a opepřete.
2
Maso naložte do marinády a nechte nejlépe přes noc odležet (minimálně 6 hodin).
3
Na grilovací pánvi rozehřejte olej a maso opékejte 3–5 minut z každé strany pro středně propečený steak.
4
Maso nakrájejte na jemné plátky a podávejte s tortillami.
1
Na marinádu oloupejte a rozdrťte česnek. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. V míse smíchejte česnek s cibulí a přidejte oregano, olivový olej a pivo. Osolte a opepřete.
2
Maso naložte do marinády a nechte nejlépe přes noc odležet (minimálně 6 hodin).
3
Na grilovací pánvi rozehřejte olej a maso opékejte 3–5 minut z každé strany pro středně propečený steak.
4
Maso nakrájejte na jemné plátky a podávejte s tortillami.