1
Ve větším hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a na mírném plameni na něm opékejte 1 nadrobno nasekanou cibuli, 1 prolisovaný česnek, 2 stonky řapíkatého celeru, 1 najemno nakrájený pórek a 1 pokrájenou mrkev.
2
K zelenině přidejte 400 g konzervovaných sekaných rajčat, 1 l vývaru, 1 nakrájenou cuketu, 1/2 malé hlávky bílého zelí pokrájeného na kousky, 1 bobkový list a 8 růžičkových kapustiček rozkrojených napůl.Přiveďte k varu a lehce 10 minut povařte.
3
Ke konci vaření přidejte 100 g konzervovaných fazolí, osolte a opepřete. Polévku promíchejte a vařte dalších 8 minut.
4
Těsně před servírováním do polévky přidejte hrst čerstvé nasekané petrželky. Pokud vydržíte, doporučujeme si polévku uvařit den dopředu a nechat ji v lednici uležet. Bude ještě lepší.
1
Ve větším hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a na mírném plameni na něm opékejte 1 nadrobno nasekanou cibuli, 1 prolisovaný česnek, 2 stonky řapíkatého celeru, 1 najemno nakrájený pórek a 1 pokrájenou mrkev.
2
K zelenině přidejte 400 g konzervovaných sekaných rajčat, 1 l vývaru, 1 nakrájenou cuketu, 1/2 malé hlávky bílého zelí pokrájeného na kousky, 1 bobkový list a 8 růžičkových kapustiček rozkrojených napůl.Přiveďte k varu a lehce 10 minut povařte.
3
Ke konci vaření přidejte 100 g konzervovaných fazolí, osolte a opepřete. Polévku promíchejte a vařte dalších 8 minut.
4
Těsně před servírováním do polévky přidejte hrst čerstvé nasekané petrželky. Pokud vydržíte, doporučujeme si polévku uvařit den dopředu a nechat ji v lednici uležet. Bude ještě lepší.