1
Zapékací misku o rozměru 12 × 30 cm vymažte 20 g másla. Nakrájejte na plátky 200 g starší vánočky. Plátky natrhejte na větší kousky, smíchejte je se 100 g zbylého vánočního cukroví a vsypte do zapékací misky.
2
Hrušku omyjte, zbavte jádřince a nakrájejte na větší kostky. Vsypte rovnoměrně k vánočce a vše zasypte 200 g mraženého lesního ovoce.
3
Vršek směsi posypte lžící třtinového cukru, poprašte lžičkou mleté skořice a rozdělte pravidelně 30 g zbylého másla. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C 18 minut.
4
Po upečení nechte dezert 5 minut odstát na chladicí mřížce. Z ½ granátového jablka vyloupejte zrníčka a ozdobte jimi hotový dezert. Nejlépe chutná ještě horký!
1
Zapékací misku o rozměru 12 × 30 cm vymažte 20 g másla. Nakrájejte na plátky 200 g starší vánočky. Plátky natrhejte na větší kousky, smíchejte je se 100 g zbylého vánočního cukroví a vsypte do zapékací misky.
2
Hrušku omyjte, zbavte jádřince a nakrájejte na větší kostky. Vsypte rovnoměrně k vánočce a vše zasypte 200 g mraženého lesního ovoce.
3
Vršek směsi posypte lžící třtinového cukru, poprašte lžičkou mleté skořice a rozdělte pravidelně 30 g zbylého másla. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C 18 minut.
4
Po upečení nechte dezert 5 minut odstát na chladicí mřížce. Z ½ granátového jablka vyloupejte zrníčka a ozdobte jimi hotový dezert. Nejlépe chutná ještě horký!