1
Nálev z vody, octa, koření, cukru, soli a půlky 1 cibule přiveďte k varu. Vsypte celé houby zbavené nožiček a nechte 2 minuty spařit. Vyjměte a nechte okapat.
2
Vyskládejte je na rozehřátý gril kloboukem nahoru, opečte 1 minutu, otočte, osolte, opepřete a dopékejte 7 minut.
3
Poté na grilu rozpečte tacos, 20 vteřin z každé strany. Grilovaná portobella nakrájejte na plátky.
4
Teplé tacos pomažte smetanou, poklaďte nakrájeným salátem a nudličkami cibule. Posypte houbami, nastrouhaným čedarem, zakapejte tabaskem a zasypte lístky koriandru.
1
Nálev z vody, octa, koření, cukru, soli a půlky 1 cibule přiveďte k varu. Vsypte celé houby zbavené nožiček a nechte 2 minuty spařit. Vyjměte a nechte okapat.
2
Vyskládejte je na rozehřátý gril kloboukem nahoru, opečte 1 minutu, otočte, osolte, opepřete a dopékejte 7 minut.
3
Poté na grilu rozpečte tacos, 20 vteřin z každé strany. Grilovaná portobella nakrájejte na plátky.
4
Teplé tacos pomažte smetanou, poklaďte nakrájeným salátem a nudličkami cibule. Posypte houbami, nastrouhaným čedarem, zakapejte tabaskem a zasypte lístky koriandru.